Nom Nom
Freestyle koken
Een typisch gevalletje ''altijd goed''. Bij Nom Nom eet je je ieder moment van de dag suf, want de kaart is altijd goed en verrassend. Ze schrijven elke dag opnieuw de borrel en diner gerechten op de muur met een stift. De kaart en samenstelling van de gerechten kan dus elke keer weer verschillen en dit heeft het voordeel dat de koks creatief kunnen koken en freestylen, zodat de voedselverspilling minimaal is. De producten zijn seizoensgebonden en alles wat over is wordt gebruikt voor een crème, soep, crumble of het personeelseten.
Voor Ieder moment
Het kan goed zijn dat je hier aanschuift voor een cappuccino, blijft hangen voor de lunch en het dan ook maar afsluit met een borrel. Nom Nom heeft voor ieder moment van de dag iets lekkers klaarstaan. Van zoete taartjes en koffie tot kakelverse streekproducten van de markt, verwerkt in het lunch menu. Je eet hier net zoveel, totdat je vol zit en geen Nom Nom meer kan zeggen. Denk: pure producten en verfijnde gerechten.. Hoe dat er op je bord uitziet? Kalfswang met pastinaakcrème en truffelmayo, bijvoorbeeld. Of ceviche van coquille. Dit is een restaurant waar je geen frituur gaat vinden.